‏‪ מיכאל | ביסטרו מקומי
שף מיכאל גרטופסקי הינו בוגר הקורדון בלו בלונדון אשר התמחה אצל השפים הטובים בעולם, ביניהם גורדון רמזי המפורסם. כשחזר לארץ, חבר לשף יונתן רושפלד ופתח עימו את מסעדת "הרברט סמואל", בה שימש כשף המטבח בפועל במשך כשלוש שנים. לאחר מכן, שימש כשף מסעדת "סושיאל קלאב" התל אביבית, שבתוך זמן קצר הפכה לאחת המסעדות המובילות והססגוניות בעיר. לאחר שנים של עשייה, החליט מיכאל להגשים חלום ולפתוח מקום אישי בגליל, רחוק מהמולת העיר הגדולה, כדי לחיות קרוב לטבע ולבשל בצורה אותנטית הנאמנה לתפיסת עולמו.